Μάρτιος 19, 2024 | 7:04 πμ
You are here:  / Μουσικά νέα / Έλενα Παπαρίζου: «Θα βγάλουμε και τραγούδι που μπορεί να είναι μεγάλη αποτυχία, δεν μπορούμε πάντα να αρέσουμε»
paparizou_0

Έλενα Παπαρίζου: «Θα βγάλουμε και τραγούδι που μπορεί να είναι μεγάλη αποτυχία, δεν μπορούμε πάντα να αρέσουμε»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε δηλώσεις η Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, λίγο μετά τη συνέντευξη τύπου για την έναρξη των εμφανίσεών της στο Διογένης Studio, μίλησε στον Alpha για το σύζυγό της, την εποχή της Eurovision αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Εγώ είχα προτείνει στον Αντρέα να βγούμε. Είμαι αυθόρμητη μερικές φορές και δεν κάνω πάντα δεύτερες σκέψεις. Μπορεί να φάμε και μια χυλόπιτα στη ζωή μας και τι έγινε; Ζούμε μια φορά και είναι ωραία να τη ζήσουμε τη ζωή μας. Δεν λέω να ζεις με ρίσκο, να μην έχεις όρια, φόβους αλλά αν καμιά φορά σου βγαίνει κάτι αυθόρμητο δεν χρειάζεται να μετανιώνουμε», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τώρα την περίοδο της νίκης της στη Eurovision, η ίδια λέει «Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου που είχαν βάλει έναν πήχη πολύ πιο ψηλά απ’ ότι είχα βάλει εγώ. Γιατί πάντα έπρεπε να είμαι “εκεί ψηλά”, ενώ η ζωή δεν είναι έτσι. Θα βγάλουμε και τραγούδι που μπορεί να είναι μεγάλη αποτυχία, δεν μπορούμε πάντα να αρέσουμε». 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )