Απρίλιος 19, 2024 | 8:53 μμ
You are here:  / Μουσικά νέα / Eminem: Ο μοναδικός καλλιτέχνης με επτά άλμπουμ που έχουν συγκεντρώσει 1 δισ. streams
rs_1024x576-171219083111-1024.eminem.121917

Eminem: Ο μοναδικός καλλιτέχνης με επτά άλμπουμ που έχουν συγκεντρώσει 1 δισ. streams

Ιστορικό ρεκόρ για τον Eminem.

O Eminem είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που διαθέτει επτά άλμπουμ τα οποία έχουν υπερβεί στο Spotify το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου streams το καθένα.

Το κορυφαία επίτευγμα σημειώθηκε χάρη στο κλασικό και αγαπημένο του κοινού άλμπουμ «The Marshall Mathers LP», που κυκλοφόρησε το 2000 και ξεπέρασε πρόσφατα το ένα δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα του Spotify.

Το «The Marshall Mathers LP» μετέτρεψε τον Eminem σε αστέρα της hip-hop μουσικής και ανέδειξε αλλεπάλληλες επιτυχίες, όπως το «The Real Slim Shady» και το «Stan».

Επίσης είναι το εμπορικότερο άλμπουμ του ράπερ στις ΗΠΑ, όπου κατέγραψε 1,78 εκατομμύρια πωλήσεις αντιτύπων την πρώτη εβδομάδα διάθεσης, και σήμερα έχει γίνει διαμαντένιο (11+ εκατομμύρια πωλήσεις).

Κατά σειρά κυκλοφορίας, οι επτά δισκογραφικές δουλειές του Eminem που έχουν σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου streams στο Spotify είναι:

Το «The Marshall Mathers LP» (2000), το «The Εminem Show» (2002), «The Marshall Mathers LP 2» (2003), η συλλογή «Curtain Call» (2004), το «Recovery» (2010) το «Revival» (2017), το «Kamikaze» (2018).

Το «Kamikaze», ο δέκατος δίσκος του «Slim Shady», κυκλοφόρησε απροειδοποίητα στα τέλη Αυγούστου από τις Aftermath Entertainment, Shady Records και Interscope Records / Universal Music για να πυροδοτήσει έντονους διαξιφισμούς μεταξύ του Eminem και νεαρότερων συναδέλφων του.

Ωστόσο το «Kamikaze» επέκτεινε μία άλλη ιστορική επίδοση. Είναι το όγδοο συνεχόμενο του άλμπουμ του διάσημου ράπερ που κατακτά την πρώτη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

εάν θέλετε κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook ή μπορείτε να κάνετε ένα comment να μας κρίνετε, απο την δική σας κρίση προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι!
captain-radio.com

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )