Μάρτιος 19, 2024 | 7:31 πμ
You are here:  / Μουσικά νέα / Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Future Nostalgia»
dua-lipa-315

Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Future Nostalgia»

Η Dua Lipa ανακοινώνει ότι το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της θα φέρει τον τίτλο «Future Nostalgia», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2020.

Συγχρόνως η τραγουδίστρια μοιράζεται τους σταθμούς της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2020 σε 22 πόλεις της Ευρώπης για την προώθηση των καινούργιων τραγουδιών της.

 

«Αυτό που ήθελα να κάνω με αυτό το άλμπουμ ήταν να ξεφύγω από το στοιχείο μου και να προκαλέσω τον εαυτό μου να δημιουργήσει μουσική που θα μπορούσε να ταιριάξει μαζί με μερικά από τα αγαπημένα μου κλασσικά pop τραγούδια, ενώ ταυτόχρονα θα μοιάζουν φρέσκα και εντελώς δικά μου», σχολιάζει η Dua Lipa για το «Future Nostalgia».

Όπως σημειώνει, ο δίσκος έχει αντλήσει επιρροές από πληθώρα καλλιτεχνών, όπως οι Gwen Stefani, Madonna, Moloko, Blondie και Outkast, μεταξύ άλλων.

Καθώς έχει περάσει πολύ χρόνο ταξιδεύοντας με την μπάντα της για να δώσουν συναυλίες σε όλο τον κόσμο, η Dua Lipa ήθελε το άλμπουμ  «Future Nostalgia» να περιέχει πολλά live στοιχεία, τα οποία συνδυάστηκαν με μοντέρνα ηλεκτρονική παραγωγή.

«Ο ήχος μου έχει ωριμάσει με φυσικό τρόπο καθώς μεγαλώνω, όμως ήθελα να κρατήσω την ίδια pop ευαισθησία που είχα στον πρώτο δίσκο», συνεχίζει η Dua Lipa.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στο δρόμο για μια ραδιοφωνική εκπομπή στο Λας Βέγκας και σκεφτόμουν την κατεύθυνση για το νέο άλμπουμ. Συνειδητοποίησα ότι αυτό που ήθελα να κάνω ήταν κάτι που θα έμοιαζε νοσταλγικό αλλά θα είχε επίσης και κάτι φρέσκο και φουτουριστικό», εξηγεί.

Το lead single του άλμπουμ «Future Nostalgia» είναι το θεσπέσιο disco anthem «Don’t Start Now», το οποίο έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία διεθνώς.

Το τραγούδι διαθέτει 170 εκατομμύρια streams και έχει φτάσει στο Νο. 1 του iTunes παγκοσμίως, ενώ βρίσκεται στο Νο. 9 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

 

https://www.instagram.com/p/B5kAdK8hIAV/?utm_source=ig_embed

IAV/?utm_source=ig_embed

 

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )