Απρίλιος 16, 2024 | 12:51 μμ
You are here:  / Μουσικά νέα / Επικαιρότητα ΝΙΝΟ: Η ανακοίνωση για την αλλαγή στην καριέρα του – Ποιον ευχαριστεί;
αρχείο λήψης (1)

Επικαιρότητα ΝΙΝΟ: Η ανακοίνωση για την αλλαγή στην καριέρα του – Ποιον ευχαριστεί;

αρχείο λήψης (1)

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς, κάνοντας γνωστή μέσα από τα social media μία απόφασή του που σχετίζεται με την καριέρα του και ευχαριστώντας δημόσια συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο πάντα δημιουργικός και ιδιαίτερος καλλιτέχνης, που τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει τους πάντες να ζουν στο ρυθμό του νέου του τραγουδιού, «Παράνοια», το οποίο έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια YouTube views και ακούγεται δυνατά σε ραδιόφωνα και clubs, ανακοίνωσε πως σταματά τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά με το ρυθμό που είχαν τα τελευταία 17 χρόνια.

«Νιώθω μία πολύ μεγάλη πίεση εδώ και 2 – 3 χρόνια, όχι ψυχική πίεση, πίεση καλλιτεχνική. Πρέπει να… πρέπει να… πρέπει να… και επιλέγω να μην πεθάνω ας πούμε. Σίγουρα θα εμφανιστώ ξανά, αρκεί να με κάνει ευτυχισμένο. Γιατί το παν είναι να είσαι ευτυχισμένος. Θα ασχοληθώ ΚΑΙ με άλλα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο. Σήμερα, 7/3/2019, λεω να αλλάξω σελίδα και να πάω σε μία καινούργια, να γράψω κάτι που δεν έχω ξαναγράψει στο παρελθόν… Θα συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από τα τραγούδια διότι δε μπορώ και δε ξέρω να εκφράζομαι διαφορετικά. Απλώς αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο άφηνα τον χρόνο, τις επιτυχίες τις αποτυχίες να περνάνε, χωρίς να νιώθω τίποτα, ή το να νιώθω παραπάνω από το κανονικό. Οι εμφανίσεις ίσως γίνουν πολύ λιγότερες στο σύνολο. Αλλά σίγουρα θα νιώθω καλύτερα με αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΝΙΝΟ στην ανάρτησή του στο Instagram. Παράλληλα, ευχαριστεί δημόσια τη δισκογραφική του εταιρεία, Panik Records, «που στηρίζει την άποψή μου πάνω σε όλες τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες» και προσωπικά τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο καθαρό άνθρωπο που συνεργάστηκα ποτέ».

Στιγμιότυπο οθόνης (3) Στιγμιότυπο οθόνης (3)xx

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )