Μάρτιος 19, 2024 | 3:33 πμ
You are here:  / Μουσικά νέα / Αντώνης Ρέμος και UB40 μαζί σε συναυλίες!
remos-960x640

Αντώνης Ρέμος και UB40 μαζί σε συναυλίες!

remos-960x640

Ο Έλληνας σταρ και το βρετανικό γκρουπ θα εµφανιστούν σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα!

Αυτή κι αν είναι συνεργασία-έκπληξη… Ο Αντώνης Ρέµος θα ενώσει τις µουσικές του δυνάµεις µε τους UB40! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Ο δηµοφιλής Έλληνας τραγουδιστής και το πασίγνωστο βρετανικό συγκρότηµα θα βρεθούν το καλοκαίρι στην ίδια σκηνή, στην Ελλάδα, για δύο συναυλίες.

Η πρώτη θα πραγµατοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης και η δεύτερη στις 10 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης. Μπορεί η παραπάνω είδηση να µην έχει ανακοινωθεί επισήµως, ωστόσο, σύµφωνα µε διασταυρωµένες πληροφορίες µας, είναι απολύτως αληθής. Και οι δύο χώροι, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, έχουν κλείσει τις συγκεκριµένες ηµεροµηνίες προκειµένου να υποδεχτούν την οµολογουµένως αναπάντεχη αυτή συνεργασία η οποία αναµένεται να προσελκύσει πάρα πολύ κόσµο.

Οι UB40, έχοντας διαγράψει λαµπρή µουσική διαδροµή τεσσάρων δεκαετιών, συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα καλύτερα ρέγκε-ποπ συγκροτήµατα σε παγκόσµιο επίπεδο, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 70 εκατοµµύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσµο. Το ρεπερτόριό τους περιλαµβάνει πολλές και µεγάλες επιτυχίες των δεκαετιών ’80 και ’90, µεταξύ των οποίων τα «Red Red Wine», «I Got You Babe», «(Can’t Help) Falling In Love» κ.ά. Ο Αντώνης Ρέµος έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να δηµιουργήσει ένα µεγάλο σταθερό κοινό, καθώς και ένα ισχυρό πλέγµα σχέσεων µε ισχυρούς ανθρώπους αλλά και δηµοφιλείς καλλιτέχνες του εξωτερικού.

Να θυµίσουµε ότι στις καθιερωµένες πλέον ετήσιες συναυλίες του στο «Nammos» της Μυκόνου έχει φιλοξενήσει τον Χούλιο Ιγκλέσιας και τον Έρος Ραµατσότι, µε τον οποίο µάλιστα επιθυµούσε να δώσει µια συναυλία το περσινό καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά δεν κατέστη δυνατό, καθώς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συµβούλιο δεν έδωσε το πράσινο φως.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )